Eerste Open Rock middag: 22 okt 2017


In Herveld wordt veel georganiseerd, maar er ontbrak nog een Rockpodium. Maar dat ‘probleem’ lijkt opgelost. Op zondagmiddag 22 oktober vond namelijk een zeer geslaagde eerste editie van de Open Rock Middag plaats.

Er stond een geluidsset, drumkit, toetsen, gitaar/basversterker enzovoort klaar, en het was afwachten wie er deze middag naar de Hoendrik zouden komen. Boven verwachting verschenen er meer dan 20 muzikanten (jong en oud), die als band maar ook in wisselende samenstellingen hun muzikale kwaliteiten lieten horen. De aanwezige bezoekers (ja, die waren er bij deze eerste editie ook al) genoten van de diversiteit en het samenspel tussen de artiesten.

In de loop van de middag ontstond zelfs een wachtrij van artiesten die graag in de spotlights wilden staan. We kunnen dus terugkijken op een zeer geslaagde eerste Open Rockmiddag.

Een aantal aanwezigen sprak de hoop uit dat dit evenement maandelijks terug gaat keren. Zo ver zijn we nog niet, maar deze middag wordt zeker herhaald. De volgende Rock middag staat namelijk gepland op zondag 18 februari 2018.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

© BOP (Betuwe Open Podium)