18 februari 2018 - 2e Open Rock middag


Bij de eerste editie kwamen er al meteen veel artiesten (én bezoekers) naar De Hoendrik, waardoor het dit keer iets groter wordt opgezet. Maar het Open Rockpodium gevoel zal daarbij zeker aanwezig blijven. Dus staat zondagmiddag 18 februari – een weekend na carnaval - in het teken van lekkere rockmuziek. Er staat een geluid set, drumkit, toetsen en een gitaar/basversterker klaar, dus als je kan en wil komen rocken, neem dan je muziekinstrument mee.

Of je nu alleen komt of met een complete band, alles kan. Ben je een singer-songwriter die zijn/haar nummers wil komen spelen? Ook jij bent welkom. Het is een open podium en de verwachting is dat rockmuzikanten elkaar hier ontmoeten. Wil je komen kijken en luisteren? Dan ben je natuurlijk ook hartelijk welkom. De entree is gratis en de zaal is open om 13.00 uur. Rond half 6 sluiten we deze tweede Rockmiddag af.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags

© BOP (Betuwe Open Podium)