13.02.2019

Sessie 5 komt er aan en gaat op een andere locatie plaatsvinden. Ivm de verbouwing van de Hoendrik gaat BOP on Tour! Op zondagmiddag 6 oktober vindt de 5e editie plaats in Café De Posthoorn in Andelst. We noemen het die middag: Jian's Hard Rock Cafe!

Wil je komen optreden, geef je dan op per email of via onze contactpagina

Algemene informatie vind je op onze info pagina!

06.01.2019

De kerstboom is weer de deur uit, de oliebollen zijn verteerd en het vuurwerk is opgeveegd. Er staat weer een vers muzikaal jaar voor ons! 

Uiteraard de allerbeste muzikale wensen vanuit het BOP team!

Zondagmiddag 10 februari is het weer zover en staat de volgende Open Rock middag weer gepland!

Kom je optreden, geef je dan kort op per email of via onze contactpagina

Algemene informatie vind je op onze i...

26.02.2018

De volgende datum is geprikt! Zondag 7 oktober vanaf 13.00u weer even lekker geen voetbal kijken, maar naar lokale rock muzikanten komen luisteren! Of zelf komen optreden, dat kan natuurlijk ook. Laat weten of je komt optreden via het contact formulier of kom gewoon binnen vallen! Lees voor meer informatie de INFO pagina!

18.02.2018

Bij de eerste editie kwamen er al meteen veel artiesten (én bezoekers) naar De Hoendrik, waardoor het dit keer iets groter wordt opgezet. Maar het Open Rockpodium gevoel zal daarbij zeker aanwezig blijven. Dus staat zondagmiddag 18 februari – een weekend na carnaval - in het teken van lekkere rockmuziek. Er staat een geluid set, drumkit, toetsen en een gitaar/basversterker klaar, dus als je kan en wil...

Please reload

Uitgelichte berichten

BOP sessie 5 op zondagmiddag 6 oktober 2019!

13.02.2019

1/2
Please reload

Recente berichten

January 6, 2019

Please reload

Archief